About Me

My photo
Mass Communication Students Association atau MASSA adalah satu persatuan pelajar yang berdaftar di bawah Bahagian Hal Ehwal Pelajar (HEP) yang berperanan untuk menyatukan semua pelajar komunikasi tanpa mengira sequence dan menjalankan program untuk para pelajar di UiTM Shah Alam amnya dan di Fakulti Komunikasi dan Pengajian Media khususnya.

Friday, October 29, 2010

Titih Pusaka Juara Dikir Barat Kebangsaan
Tahniah diucapkan kepada Kumpulan Dikir Barat Titih Pusaka dari UiTM Shah Alam yang telah mengharumkan nama universiti kita selepas muncul Juara Keseluruhan Pertandingan Dikir Barat Peringkat Kebangsaan 2010.

Selain juara keseluruhan yang membawa pulang wang tunai RM20,000 mereka juga berjaya memenangi kategori Tok Jogho Terbaik (Abe Amar @ Ahmad Abdullah) dan Persembahan Terbaik yang masing-masing membawa pulang RM3,000 beserta piala dan sijil penyertaan.

Kejayaan ini adalah sangat membanggakan kerana ini adalah kali pertama kumpulan dari luar negeri Kelantan yang berjaya memenangi pertandingan ini.

Syabas dan tahniah diucapkan!Kirimkan ucapan tahniah anda kepada mereka di laman Facebook Kumpulan Dikir Barat Titih Pusaka.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...