About Me

My photo
Mass Communication Students Association atau MASSA adalah satu persatuan pelajar yang berdaftar di bawah Bahagian Hal Ehwal Pelajar (HEP) yang berperanan untuk menyatukan semua pelajar komunikasi tanpa mengira sequence dan menjalankan program untuk para pelajar di UiTM Shah Alam amnya dan di Fakulti Komunikasi dan Pengajian Media khususnya.

Monday, August 24, 2009

Persiapan Kempen Mencegah H1N1 (Bahagian 2)Pada 23 Ogos 2009 (Ahad), jam 8.00 malam selepas berbuka puasa, ejen Kempen Mencegah H1N1 sekali lagi telah berkumpul untuk persiapan kempen. Antara aktiviti yang dilakukan adalah menambah bilangan poster untuk digantung dan menyediakan cenderahati untuk dekan dan para pensyarah FKPM selain persediaan untuk perasmian kempen pada keesokan harinya.

Mesyuarat berkaitan Kempen Mencegah H1N1 telah diadakan seperti berikut:

Tarikh : 21 Ogos 2009 (Jumaat)
Masa : 3.00 petang
Tempat : BK7, FKPM


MASSA mengucapkan terima kasih kepada semua kelab dalaman yang membantu dalam menjayakan kempen ini termasuk tiga kelab yang baru ditubuhkan untuk mewakili MC226, MC227 dan MC228 selepas pembubaran kelab IIM. Semoga kempen kita ini akan berjaya mencapai matlamat hendaknya.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...