About Me

My photo
Mass Communication Students Association atau MASSA adalah satu persatuan pelajar yang berdaftar di bawah Bahagian Hal Ehwal Pelajar (HEP) yang berperanan untuk menyatukan semua pelajar komunikasi tanpa mengira sequence dan menjalankan program untuk para pelajar di UiTM Shah Alam amnya dan di Fakulti Komunikasi dan Pengajian Media khususnya.

Tuesday, August 03, 2010

Terima Kasih YM Tengku Naufal


Tamat sudah program Menangani Gangguan Seksual, kami mengucapkan jutaan terima kasih atas kerjasama Jabatan Pembangunan Wanita dan rakan-rakan dari GPMS UiTM Shah Alam serta kepada semua yang sudi hadir. Tahniah kepada penceramah YM Tengku Naufal Tengku Mansor atas ceramah yang menarik dan bersahaja yang berjaya mencuri tumpuan hadirin untuk memberikan perhatian penuh.

Berikut adalah komen Tengku Naufal di Facebook beliau sejurus selepas tamat program :

" Jangan kata-kata atau perbuatan kita mengganggu seseorang secara seksual yang mana ianya akan memudaratkan kita sendiri "


Di bawah pula adalah komen Penasihat MASSA, Puan Hariyati Ariffin @ Mama di Facebook Tengku Naufal beberapa jam selepas tamat program :

" Seminar yang sungguh baik yang pernah saya hadiri dan semua student saya memuji gaya Tengku yang bersahaja dalam menyampaikan ceramah "


Sumber: Facebook Tengku Naufal
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...